top of page
Indiai Elvonulás Ajiittal
India Retreat

2019. február 3-28., Tiruvannamalai és Kovalam

 

2019. februárjában újra lehetőség nyílik arra, hogy több mint három hétre elvonulva a hétköznapokból minden figyelmünket annak szenteljük, hogy felfedezzük, kik is vagyunk valójában a személyiségjegyeinken és mindazon túl, amit magunkról gondolunk.

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a 2018-as tapasztalatok alapján Ajiit átszervezte az indiai elvonulást 2019-re, hogy az a lehető legteljesebben fejthesse ki jótékony hatását. A következő elvonulás két részből áll, és két különböző helyszínen zajlik Indiában.

Az első 10 napban (február 3 - 14.) figyelmünket teljes egészében az önkutatás alapvető kérdésének szenteljük: Ki vagyok Én?, az indiai szent, Ramana Maharshi tanításai alapján. Napi két találkozó során Ajiittal kérdések, megosztások és válaszok formájában kerülünk egyre közelebb valódi természetünk felfedezéséhez, és annak megértéséhez, hogy mik azok a bennünk levő érzelmi és mentális gátak, amik miatt a hétköznapokban ez nem mindig tud megnyilvánulni. A Ramana ashram és az Arunachala szent hegyének közelsége nagyban támogatja ezt a folyamatot Tiruvannamalai-ban, ahol az elvonulás első részét töltjük.

Az elvonulás második részében (február 17 - 28.) megértéseinket és felismeréseinket átültetjük a gyakorlatba. Ajiit a személyiség fejlesztés és önfelfedezés eszközeként hozta létre a JIAIDO mozgásmeditációt. Az általa vezetett intenzív gyakorlással kialakul az a fizikai, mentális és érzelmi egyensúly és stabilitás, amelyben a megértéseink a tapasztalat szintjén is megnyilvánulhatnak. Az elvonulásnak ez a része gyönyörű tengerparti környezetben, Kerala államban lesz, ahol az óceán és a napsütés hatására töltekezhetünk energiával az év következő részére.

Tarts velünk a 2019-es elvonuláson! Csatlakozhatsz csak az első vagy második részére,  vagy vegyél részt mindkettőn!

Szeretettel várjuk jelentkezésed!

Az elvonulás előtt:

Az Indiai Elvonulás előtt mindenképpen javasolt a személyes találkozás Ajiittal, amelyre a Mauna Házban tartott hétvégi elvonulásokon vagy Budapesten, a Lélekpárbeszédeken van lehetőség. Az elvonulás második szakaszán (február 17 - 28.) való részvételhez legalább 3 hónap JIAIDO gyakorlásra van szükség a JIAIDO Egyesület budapesti iskolájában. Az iskoláról további információért kattints ide.


Következő Mauna Elvonulás dátuma:

- 2018. szeptember 28-30.

- 2018. november 09-11.

- 2018. december 21-23.

Lélekprábeszéd (Szatszang) Budapesten:

- 2018. szeptember 21.

Lélekpárbeszéd (Szatszang) - online találkozó

- 2018. október 21.

- 2018. november 25.

- 2018. december 9.

További információ és bejelentkezés:

info@ajiit.net

bottom of page