top of page

Ismerd meg a JIAIDO lényegét egyenesen Ajiittól

Bemutató

Ajiit a JIAIDO  rendszerét azért hozta létre, hogy egy gyakorlati módszert adjon azok kezébe, akik komolyan szeretnének önmagukon dolgozni, egyéni képességeiket fejleszteni, túllépni a korlátaikon. A módszer célja, hogy általa a gyakorlók mélyebb önismeretre tegyenek szert és a személyiség szintjén erős alapokat alakítsanak ki. Ez egyrészt elégedettséget és kiegyensúlyozottságot hoz a mindennapokba, másrészt pedig a belső utazás és önfelfedezés alapvető feltétele is.  

A JIAIDO három japán kanjiból álló összetett szó, melynek jelentése: Út Önmagunk szeretete felé.

Ahhoz, hogy az úton biztos léptekkel járjunk, előbb vagy utóbb meg kell találnunk a választ az emberi lét alapvető kérdéseire: Ki vagyok Én? Hogyan léphetek túl azon a képen, amit magamról ismerek, hogy rátaláljak arra, aki valójában vagyok a megszokásokon, elvárásokon és elképzeléseken túl? Mit jelent Önmagam szeretete?

A JIAIDO megértése és gyakorlása lépésről lépésre vezet el a válaszokhoz a mozdulat, légzés és fókuszált figyelem együttese által. A módszer eleinte a test, az elme és az érzelmek területén fejti ki hatását úgy, hogy a gyakorló saját létezésére fordított tudatosságát növeli holisztikus módon. Ahogy az egyéni létünk egyre tisztábbá, tudatosabbá válik, úgy fordíthatunk egyre nagyobb figyelmet a spirituális szintre, a létezés forrására.

Április 11-én szerdán 19 órai kezdettel előadásra invitálunk, ahol közvetlenül Ajiittól, a JIAIDO alapítójától hallhatsz majd a JIAIDO mozgásmeditáció hátteréről, céljáról és hatékony személyiség- és tudatosságfejlesztő hatásáról.

Csütörtökön 19 órától pedig a gyakorlatban is kipróbálhatod a JIAIDO-t Ajiittal egy 90 perces mozgásóra keretében.

Ajiit az alapoktól kezdve vezet végig négy ritmuson, négy gyakorlási formán, ahol végig a figyelemmel kísért, tudatosított mozdulat és légzés lesz a középpontban.

További részletek:

www.jiaido.org

Hétvégi JIAIDO Workshop

Április 14-15-ei hétvégére kétnapos workshopra invitálunk, melyet Ajiit, a JIAIDO alapító mestere vezet.

Mire számíthatsz a két nap során?

  • Aktív testmozgás - melynek kulcsa a tudatos mozdulat, tudatos légzés

  • Négyféle gyakorlásmód, négyféle ritmusban - megismerheted a Víz, a Tűz, a Föld és a Levegő elem erejét, és rád gyakorolt hatását

  • Páros gyakorlatok - a kapcsolódási képesség, a kommunikáció, az együttműködés tükre és fejlesztője

  • Érintéses testmunka (JIAIDO Ate bodywork) - mely kioldja az évek során a testben felhalmozott érzelmi és mentális blokkokat

  • Meditáció és relaxáció 

  • Belső csendből születő kreativitás 

A hétvégi programban a JIAIDO mindhárom fő ágán (aktív mozgásmeditáció, Ate bodywork és kreativitás) keresztül vezetve tapasztalhatod meg, hogyan lehetsz képes a JIAIDO segítségével valódi és tartós változást elindítani az életedben.

A kétnapos workshop programjai egymásra épülnek, így nincs lehetőség csak az egyik napon való részvételre.


További részletek:

www.jiaido.org

Workshop
bottom of page