20191016_202043_edited.jpg
camp3_edited.jpg
 
Lélekpárbeszéd (Szatszang) Ajiittal
2020. május 27.

Az érzelmek fogságából a spirituális szabadságig

"A szabadság utáni vágyad csak akkor ébred fel, amikor rádöbbensz, hogy börtönben vagy.

Élheted úgy is az életed, hogy nem vagy a saját elméd foglya.

Ha szeretnéd meglátni, hogyan akadályozza meg

az érzelmi rabság a spirituális megszabadulást,

először tudnod kell, mi is az a szabadság,

hogyan működnek az érzelmek, és hogyan válhat az ember  könnyen az érzelmek rabjává."

Ajiit

Ajiit, a Mauna Ház spirituális közösségének vezetője és a JIAIDO mozgásmeditáció alapítója májusban találkozót tart Budapesten Lélekpárbeszéd címmel, ahova mindenkit vár szeretettel. A találkozó témája, hogy az érzelmeink felismerése és helyén kezelése hogyan nyitja meg az utat a valódi önfelfedezés és önmagunkra ébredés előtt.

 

A találkozó lehetőséget kínál arra, hogy feltegyél bármilyen személyes vagy univerzális jellegű kérdést, amely közelebb visz valódi természeted felismeréséhez.

 


A találkozón való részvételhez nincs szükséged másra, mint nyitottságra és valódi természeted megismerésének vágyára. Ennyi elég lehet, hogy ráébredj, Te vagy maga a szeretet, tudatosság és egység.

Dátum: 2020. május 27., 18:30

Helyszín: Yogatree Studio, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 51. mfsz. 1.

Hozzájárulás: 2500 Ft

 
Online találkozó Ajiittal

​Mivel Ajiit nem tartózkodik állandóan Budapesten, ezért havonta egy alkalommal másik helyszínről bejelentkezve tart online Lélekpárbeszédet, melyhez a résztvevők Budapesten tudnak csatlakozni. Ezek a beszélgetések ugyanolyan meghitt légkörben zajlanak, mint Ajiit személyes jelenlétében.

"Az elmét a szívbe hozni nem nehéz. Nehéz azonban az elmét a szívben tartani.

Ehhez arra van szükség, hogy csendben légy. " Ajiit

 

Amikor az elme a szívben van, összekapcsolódunk a lényünkkel és megtapasztaljuk a belső békét. Ezt az állapotot megéljük pillanatokra vagy akár órákra is, de  aztán megint visszatér a nyugtalanság. Hogyan maradhatunk mindig a szívben? Mit jelent az, hogy csendben lenni?


A spirituális találkozók során Ajiit vezetésével keressük a válaszokat, amelyek gyakorlati módon elvezetnek a végső kérdéshez:' Ki vagyok Én valójában?'