top of page
Satsang
Önismereti Találkozó Ajiittal
2023. október 12., 18:30
Ajiit MEETING event cover (1920 × 1080 képpont) (3).png

Ajiit, spirituális tanító,

a Mauna Ház és a JIAIDO mozgásmeditáció alapítómestere,

beszélgetéssel egybekötött előadást tart Budapesten.

A találkozó fő témája az önismeret, mely elvezet önmagunk tisztelete és szeretete felé. Önmagunk megismerése több, mint azt tudni, hogy mit szeretünk és mit nem, mit akarunk és mit nem. Az önismeret azt jelenti, hogy megértjük saját fizikai, mentális és érzelmi működésünket és folyamatainkat, és megtanuljuk, hogyan kezeljük és menedzseljük őket azáltal, hogy egyre több tudatosságot viszünk a létezésünkbe.

A tudatosság a létezésünk esszenciája, így ahogy egyre erősödik bennünk, és egyre inkább összekapcsolódunk vele, hatalmas átalakulás következik be életünk minden területén. Fizikai, mentális, érzelmi szinten másképpen kezdjük megélni a tapasztalatokat és ez társas kapcsolatainkra is nagy hatással van.

 

De hogyan tudjuk felébreszteni a tudatosság energiáját? Az intellektuális megértés, tudás még nem elég ehhez, ugyanis ez az energia szorosan összefügg a testünkben található energiaközpontokkal. A központok aktiválása, majd az energia egyre magasabb szintekre továbbítása hozzásegíti a testet és elmét a jelen pillanat megtapasztalásához. Minél több időt töltünk a jelenlét állapotában, annál inkább erősödik a tudatosság bennünk.  

Mit jelentenek az egyes energiaközpontok? Hogyan függ össze az energiaközpontok aktiválása, a tudatosság az életünk minőségével? Mi változik meg, ahogy egyre magasabb központokba érkezik az energia?

 

Ez az előadás és beszélgetés Neked szól, ha az önismeret, önfejlesztés útján jársz, ha szeretnél közelebb kerülni és barátságban élni önmagaddal.

Gyere el és tedd fel a kérdéseket, melyek segítenek jobban megérteni önmagad. 

​Helyszín: JIAIDO Akadémia, XIII. Vág u. 19.

​Időpont: 2023. október 12., 18:30

Részvételi díj: 6000 Ft

Az emberi fejlődés útja szorosan összefügg a testben található energiaközpontokkal.

Nincs rövidebb út, nincs mód az egyik energiaközpont elkerülésére, ha át akarunk lépni a következőbe. Mindegyiknek megvannak a maga kihívásai és nehézségei, és ezeken tudatosan kell dolgoznunk egész életünk során.

Nagyon nehéz megmondani, hogy az ember melyik energiaközpontban van, viszont a belső életünk minősége, a gondolataink és érzelmeink, a vágyaink és szándékaink árulkodnak róla. Ha egy újabb energiaközpontba érsz, az nem azt jelenti, hogy az összes hozzá kapcsolódó terület mesterévé váltál, de minél több időt töltesz ott, minél tudatosabb vagy rá, annál kisebb az esélye annak, hogy visszaesel egy alacsonyabb szintre.

A felemelkedés fokozatos, türelem és éberség kell hozzá. Ez az emberi utazás, a létezésünk legvégső célja.

A hétköznapokban azonban annyira leköt minket a külvilág csillogása, az anyagi, lelki és érzelmi fennmaradás és jólét biztosítása, hogy nem marad figyelem a személyes és spirituális fejlődésre. Ugyanakkor még ha törekednénk is rá, a lehetőség, a hogyan sem világos a legtöbb ember számára, mert kevés módszer ad erre útmutatást.

Pedig eljön egy pont mindenki életében, amikor el kell kezdeni az utat.

Tudj meg többet a fejlődés útjáról, hogy tudatosan és megfelelő térképpel indulhass a belső utazásra önmagad szeretete felé.

images (6).jpg
bottom of page