camp3_edited.jpg
JIAIDO Tábor a Mauna Házban
2020. május 29. - június 1.

A rendszeres JIAIDO táborok Ajittal  lehetőséget kínálnak minden aktív gyakorló számára új formagyakorlatok és technikák elsajátítására, a csapatszellem erősítésére és a másokkal való együttműködés erősítésére.

A három nap során a JIAIDO rendszerének minden eszközével dolgozunk (JIAIDO bemelegítés és nyújtás, mozgásmeditáció, légzőgyakorlatok, érintéses testmunka, páros gyakorlatok,  zene és kreativitás), még azokkal is, amelyeknek gyakorlására a rendszeres heti kétszeri dojo gyakorlások alatt nem nyílik lehetőség. Az intenzív gyakorlás által minden résztvevő megtapasztalja ennek az egyedülálló, összetett módszernek létezésünk testi, lelki és mentális szintjén kifejtett jótékony hatását.

A táborokat Ajiit vezeti, aki nemcsak a technikai fejlődésben nyújt segítséget, de útmutatásával jobban megértjük a JIAIDO filozófiáját és lényegét.

A tábornak a Mauna Ház barátságos és békés környezete ad otthont. A napi háromszori gyakorlásra egy nagy zöld terület és egy fedett dojo áll rendelkezésre. Napi háromszori vegetáriánus ételeinket közösen készítjük el.

1/6

Időpont: 2020. május 29. - június 1.

Helyszín: Mauna Ház

 
1 hónap Indiában!

Indiai Elvonulás és JIAIDO Elvonulás Ajiittal

Tiruvannamalai és Kovalam

Dátum: 2020. február

Az elvonulás nagyszerű lehetőség, hogy hosszabb ideig elvonulva a hétköznapokból minden figyelmünket annak szenteljük, hogy felfedezzük, kik is vagyunk valójában a személyiségjegyeinken és mindazon túl, amit magunkról gondolunk.

Az elvonulás két részből áll:

-       Elvonulás Ajiittal -Tiruvannamalai - 2 hét

-       JIAIDO Elvonulás - Kovalam - 2 hét

A két programra külön-külön és egyben is lehet jelentkezni!

Az elvonulás feltételei:

Az Indiai Elvonulás feltétele legalább 3 Mauna Elvonuláson való részvétel, mely biztosítja a személyes találkozást Ajiittal és a csoporttal. A hétvégi elvonulások lehetőséget adnak arra, hogy alaposabban megismerd Ajiit tanításának és módszerének lényegét, illetve az elvonulások alapelveit és szabályait is megértsd. Ezek betartása elsősorban azért fontos, hogy a program minél inkább kifejthesse jótékony hatását. 

A Mauna Elvonulásokról bővebben itt olvashatsz. 

Az elvonulás második szakaszán (JIAIDO Elvonulás) való részvételhez legalább 3 hónap JIAIDO gyakorlásra van szükség a JIAIDO Egyesület budapesti iskolájában. Az iskoláról további információért kattints ide.

 

JIAIDO Elvonulás Ajiittal

Kerala állam, Kovalam Beach

Ajiit a személyiségfejlesztés és önfelfedezés eszközeként hozta létre a JIAIDO mozgásmeditációt. Az általa vezetett intenzív (napi háromszori) gyakorlás a belső munkát, az önmegismerést támogatja.

A programok ezért a személyes fejlődést, az egyéni nehézségeken, korlátokon való túllépést, a belső képességek kibontakoztatását, ugyanakkor pedig a tudatosság fejlesztését szolgálják. Gyönyörű óceánparti környezetben gyakorolhatod, hogyan irányítsd a figyelmedet, a fókuszodat és fejlesztheted a stabilitást és az egyensúlyt, ami támogat majd az életed minden területén. Az elvonulás minden része azt a célt szolgálja, hogy összekapcsolódj és kapcsolatban is maradj saját magaddal.

Közös program

​Naponta rendszeres JIAIDO foglalkozások Ajiit vezetésével:

·       csoportos gyakorlás

·       páros munka

·       Ate bodywork

·       kreativitás

Szabad program

városnézés, strandolás, helyi ayurvedikus masszázshelyek és üzletek felfedezése

 

·       Szállás: közvetlenül az óceán parton, medencés, európai igényeket kielégítő szállodában

·       Étkezés: reggeli a szálláson, ebéd és vacsora a számos kiváló környékbeli étteremben

Kérdéssel keress minket az info@ajiit.net -en!